Friday, July 30, 2010

United MuNkEeE Frust Menonggeng

PADAN MUKA United MuNkEeE Nervous Oldies..........

Warghhh...kah...kah...kah....kah

NIK AZIZ PUJI KETEGASAN ANWAR , MAHU KUKUH PAKATAN HADAPI PRU 13

Nik Abdul Aziz Nik Mat menyifatkan Anwar Ibrahim sebagai seorang yang memiliki ketegasan dalam mempertahankan prinsip perjuangannya – sokongan yang membayangkan beliau sekali lagi menolak idea kerjasama dengan United MuNkEeE.

“Tahniah, itulah kenyataan yang dapat saya ucapkan kepada (Ketua Umum Pakatan Rakyat) Anwar Ibrahim setelah saya membaca kandungan temu ramahnya dalam Sinar Harian,” kata Nik Aziz yang juga Menteri Besar Kelantan dalam satu kenyataan yang dikeluarkan hari ini.

Mursyidul Am PAS itu memberitahu, ketegasan yang sama pernah ditunjukkan oleh Nabi Muhammad SAW semasa berhadapan dengan pelbagai fitnah pihak pembesar Quraisy.

Warghhh!!! Kah...Kah...Kah...kah...kah..kahKesian United MuNkEeE,ini memang kes giler,silap - silap gaya boleh jadi hantuk kepala ke dinding lah jawabnya,segala plan dah hancuss...trik dan muslihat semua serba tak kena, serba tak menjadi,segalanya jadi Kantoi mantoi.

Hantar berok kat depan pejabat PAS kat Shah Alam pun Berok sorok muka,hantar Baboon kat depan bangunan S.U.K sambil angkut karung pasir pun Baboon kena Halau.Habis dah segala Idea,habis dah segala plan,habis dah segala tapi kelentong trik semuanya tak jadi.Ini kalau anak dara boleh jugak bawak lari.

Takpe United MuNkEeE jangan putus asa,mesti cuba lagi sampai berjaya pasal masih banyak lagi trik boleh buat contohnya apa kata United MuNkEeE tanya Rosmah kat mana nak cari bomoh siam atau bomoh jawa yang boleh buat ubat guna pakai jampi punya,tak pun pergi jumpa Dukun tok Batin mintak minyak cenduwai.

KONPOM KAMBING GURUN PON BOLEH MELUTUT KAT KAKI UNITED MUNKEEE!!!!!!!!

Warghhh.....Kah...Kah...Kah..hick...hick...Kah....Kah

No comments:

Semak Waktu Solat Dan Marilah Sembahyang..

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country: