Friday, August 21, 2009

-Berita Tergempak 1 Malaysia : Wak Botox punya drebar kereta lembu Dah KANTOI
Halamak Apa cerita ni Wak Botox? apasal ni? macam mana boleh kantoi? saperr pecah lobang? halamak habis lah Wak Botox maknanya terbarai lah Banglo 24 juta,Siapakah kereta lembu yang bergerak - gerak tu?dan Ahli politik mana yang dikaitkan dengan kematian Teoh Beng Hock? adakah benar Wak botox pun turut Kantoi?

Dua nama terpampang melalui surat tersebut ialah Timbalan Pengarah SPRM Selangor, PKPj1 Hishamuddin bin Hashim dan mantan Menteri Besar Selangor, Dato Seri Dr Khir Toyo

Nama mereka telah didedahkan melalui surat misteri yang nampaknya ditulis oleh pegawai-pegawai SPRM sendiri yang jujur dan ikhlas dalam melaksanakan tugas dan tanggungjawab sebenar mereka. Seluruh rakyat Malaysia yang cintakan kebenaran dan keadilan sangat berterima kasih diatas langkah berani pendedahan tersebut ; walaupun siasatan rapi perlu dibuat terlebih dahulu diatas kesahihan cerita yang terkandung dalam surat tersebut.


Persoalannya siapa mengkantoi kan Wak Botox? siapakah yang menerajangkan Wak Botox ke dalam kes Beng Hock ini? Jeng...jeng....jeng...jeng
Wak Botox punya Mercedes C200 Compressor termasuk apartment kat mekah dan rumah 24 juta kat sek.7 tu pun tak join sekali kerr ?

No comments:

Semak Waktu Solat Dan Marilah Sembahyang..

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country: