Friday, August 28, 2009

-Retorik 1 Malaysia BN Terbarai..

KITA TIDAK PERLU TERPERANGKAP DENGAN PERMAINAN POLITIK PERKAUMAN UMNO YANG INGIN MEMASTIKAN 'RACIAL RIOT' ANTARA MUSLIM DAN HINDU DENGAN SENGAJA MENYAKITKAN HATI KAUM HINDU EKORAN INSIDEN DEMONSTRASI MENGGUNAKAN SIMBOLIK KEPALA LEMBU- SMS DITERIMA DARIPADA KETUA PENERANGAN KEADILAN PUSAT.

KEPADA KAWAN KAWAN BERAGAMA HINDU HARAP BERTENANG, KEMPEN PADA MASYARAKAT HINDU YANG LAIN SUPAYA MELUAHKAN KEMARAHAN MASYARAKAT HINDU KEPADA UMNO-BN DI PETI UNDI... UNDILAH SAMADA KEADILAN, PAS ATAU DAP..

KEPADA KAWAN-KAWAN BERAGAMA ISLAM.. JANGAN CEPAT TERPENGARAUH.. CARI FAKTA DALAM INTERNET BERKENAAN LOKASI SEBENAR CADANGAN KUIL BERKENAAN.. SEBENARNYA CADANGAN PEMINDAHAN KUIL TERSEBUT BERADA DALAM JARAK LEBIH 300 METER MEMBELAKANGI TAMAN PERUMAHAN.. JALAN MASUK KE KUIL DIBINA BERASINGAN DENGAN JALAN TAMAN PERUMAHAN SEDIADA..

ISU INI SENGAJA DIPERBESAR-BESARKAN OLER JUAK-JUAK UMNO UNTUK MENARIK SOKONGAN ORANG ISLAM SUPAYA MEMBENCI KERAJAAN NEGERI SELANGOR..

HAKIKATNYA KITA HIDUP BERBILANG BANGSA DAN AGAMA.. JUSTERU ITU, SEHARUSNYA KITA MENGAMALKAN SIKAP BERTOLAK ANSUR DALAM MEMBUAT KEPUTUSAN DEMI MENJAGA KEHARMONIAN NEGARA.. SIFAT MULIA AJARAN ISLAM..

SETIAP KEPUTUSAN YANG DIBUAT KERAJAAN NEGERI SELANGOR ADALAH SETELAH MENGADAKAN BEBERAPA KALI PERTEMUAN DAN PERBINCANGAN DENGAN PELBAGAI PIHAK DAN MASYARAKAT DI SHAH ALAM..

PENDUDUK SHAH ALAM RAMAI TAHU CERITA SEBENAR APA YANG BERLAKU.. HANYA SEGELINTIR JUAK-JUAK UMNO KARAT YANG SENGAJA MEMPERBESARKAN ISU INI DENGAN HARAPAN ORANG ISLAM DI SELANGOR KHUSUSNYA DARI LUAR SHAH ALAM YANG KURANG MAKLUMAT SEBENAR TERPENGARUH DAN MEMBENCI KERAJAAN NEGERI SELANGOR.

DIHARAP RAKYAT NEGERI SELANGOR DAPAT BERFIKIR SERTA MENGUKUR PRESTASI KERAJAAN SELANGOR KINI DENGAN PROGRAM MERAKYATKAN EKONOMI SELANGOR DENGAN PELBAGAI BANTUAN KEPADA RAKYAT SEPERTI PEMBERIAN AIR PERCUMA 20M3, TAWAS, SKIM MESRA USIA EMAS DAN PELBAGAI BANTUAN LAGI..

RETORIK 1 MALAYSIA NAJIB TERBARAI DAN KITA KEKALKAN SLOGAN KETUANAN RAKYAT..

'REFORMASI'

No comments:

Semak Waktu Solat Dan Marilah Sembahyang..

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country: