Friday, August 7, 2009

-UMNO pengkhianat bangsa paling rakus di muka bumi


Adakah beruk - beruk afrika ni tak sedar yang mana ketua mereka adalah geng algojoMengapa bangkit kan soal khianat mengkhianat,kenapa baru hari ini nak persoalkan soal bangsa? masalahnya siapa kah pengkhianat yang sebenarnya? Anwar atau ketua geng algojo yang patut di panggil sebegitu kerana selama ini mereka bertindak "menyembelih" dan "menghisap darah" rakyat.Apa kah yang dibanggakan oleh pemuda UMNO? siapa kah yang telah menggunakan undang - undang rimba dan akta Drakonian demi kepentingan diri sendiri.Nampaknya pemuda UMNO kini berfikir menggunakan kepala lutut mereka lebih dari kepala otak yangtelah dianugerahkan oleh Allah S.W.T....


Pada ketika ini Pemuda UMNO hanya tahu bergegak gempita sahaja dengan dengan hamburan demi hamburan yang dituju kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim.Tidak cukup dengan fitnah dan kezaliman yang dilancarkan ke atas Pakatan Rakyat, hari ini Hishamuddin Tun Hussien melalak lagi.Kononnya mempertikaikan dasar yang lapuk dan usang dianggap salah. Kononnya usaha menyanggah kesalahan pemerintah dan menawarkan alternatif yang lebih baik dikira satu petualang.Apakah mempersoalkan dasar afirmatif yang menindas dikira satu tindakan yang salah?Kita sama sekali tidak akan menafikan hak melayu bumiputera sebagaimana yang dijelaskan di dalam Perlembagaan Persekutuan, tetapi yang dipersoalkan ialah tindakan menghalalkan penguasaan sesetengah pihak untuk memastikan khazanah negara dibolot rakus oleh hubaya-hubaya yang angkuh dan sanggup menindas bangsa sendiri di atas nama bangsanya.Kita tidak bersetuju dengan kebebasan tanpa limitasi dan tanggungjawab,tetapi kita juga sama sekali tidak bersetuju dengan tindakan menyekat kebebasan media,kebebasan bersuara dan kebebasan berhimpun sebagaimana dititip jelas dalam Perlembagaan Persekutuan.Di bawah regim UMNO-BN, menempelak pemerintah tatkala mereka melakukan kesalahan adalah dosa yang maha besar. Sebaliknya budaya ampu,julang menjulang adalah mauduk wajib jika mahu terus kekal di persada.Menempelak Anwar Ibrahim sebagai petualang melayu hanya memalitkan si penuduh semata-mata
Mana lebih dahsyat: memperjuangkan keadilan untuk semua atau membunuh potensi bangsa melalui sistem pendidikan yang rapuh yang mengabaikan kelangsungan bahasa ibunda?


Mana lebih khianat: memperjuangkan dasar tadbirurus yang kompeten,adil dan telus atau mempertahankan dasar yang menindas, mengayakan puak sendiri, dan membunuh potensi orang lain?
Mana lebih keparat: memupuk persefahaman membentuk kerajaan atas dasar prinsip perjuangan, atau menjatuhkan kerajaan pilihan rakyat dengan berselindung di balik imuniti istana?

Mana lebih bangsat: memupuk perpaduan antara kaum ke arah menjulang ketuanan rakyat, atau menyemai kebencian atas sentimen perkauman yang sempit,jumud dan kolot
Si pemuda - pemuda bangsat ini tak pernah terfikir akan pengkhianatan yang di lakukan oleh ketua geng algojo mereka sendiri ini kerana UMNO dah terlalu kronik dengan pengaruh hegemoni nya .Jadi pada Pemimpin - pemimpin algojo UMNO janganlah isu khianat yang nak di perbesarkan kerana ini akan menunjukkan UMNO ini cuma lebih "karut dari cakap" kerana mengkritik sesuatu hal yang secara automatik akan menghentam diri sendiri,kerana apa? Isu Khianat yang di perbesarkan kononnya di haram kan dari di gunakan tetapi UMNO sendiri ingat bila berhubung soal Bahasa Melayu yang sepatutnya di perjuangkan UMNO sinonim dengan slogan "Hidup Melayu" tetapi di lihat sepi oleh UMNO terutamanya isu PPSMI yang di tuntut oleh pejuang - pejuang bahasa seperti Datuk Dr.Hasan Ahmad dan Sasterawan Negara A.Samad Said malah Pemuda UMNO juga turut berdiam diri apabila membiarkan sahaja Pemimpin - pemimpin dalam BN memperlekehkan pejuang - pejuang bahasa ini sehingga memanggil mereka dengan gelaran "anasir"? seolah - olah pejuang - pejuang bahasa yang bangkit nak martabatkan bahasa ibunda ini di lihat bagaikan musuh negara, jadi Parti Melayu jenis apakah UMNO ini ? Pengkhianat jenis apakah UMNO ini?


di mana Pemuda UMNO ketika bahasa melayu di perkotak - katik kan dimana? sembunyi,menyorok celah bedah? jadi bacul,penakut ? pengecut? hah!!! jawab lah....


Tapi apabila Kuota melayu dan bumiputera pun di hapuskan sebanyak 30% dalam sektor awam itu di lihat khianat tahap mana tu? kalau pelacur kat jalan haji mat taib hanya menjual maruahnya seorang sahaja tapi UMNO menjual maruah seluruh bangsa dan generasi melayu,itu adalah satu pengkhianatan yang tak boleh di maafkan,sudah lah begitu,nak bercakap pasal potensi bangsa,nak majukan bangsa sehingga sanggup membunuh potensi usahawan - usahawan muda melayu dengan "menutup" Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi yang menjadi tempat Usahawan - Usahawan muda melayu untuk "berpaut" dan memajukan ekonomi bangsa.Sampai begitu sekali pun pengkianatan yang di lakukan oleh ketua geng algojo pun Pemuda UMNO masih nak terlompat - lompat macam beruk afrika dengan menyalahkan Anwar Ibrahim.

Tak berapa hari yang lalu seorang lagi ketua geng algojo United Malays National Organisation telah melakuan satu pengkhianatan bukan sahaja pada Bangsa malah dia juga belot pada agama nya sendiri.Apa Zahid Hamidi bincang dengan Menteri Pertahanan Isreal ?

Ehud barak Bincang sesuatu dengan Zahid Hamidi Macam mana Nak bunuh rakyat MalaysiaDalam Satu Laporan Malaysia Insider Zahid dikatakan membuat pertemuan dengan Perdana Menteri Israel Bejamin Netanyahu..

walaupun pelbagai alasan diberikan tidak patut seorang yang memegang Jawatan Menteri Pertahanan berjumpa dengan Pemimpin ISRAEL yang MEMBUNUH RAKYAT PALESTIN!!!!

Walaupun dikatakan hanya menemui Ehud Barak, dia juga pemimpin Kanan Israel yang terlibat membunuh Rakyat Palestin, Yang menariknya perjumpaan ini dibuat secara tertutup

Kenapa Buat Secara tertutup lak? takut kena tuduh yang mana Pencacai BN ni dah jadi pengkhianat Bangsa dan agen Yahudi ? Hah sekarang lihat lah wahai Rakyat Malaysia siapa yang jadi ejen Yahudi ? kalau Anwar di mana buktinya ?


Rasa - rasa baru beberapa tahun sebelum ini kita melihat dengan jelas dalam akhbar cabuk macam Utusan Melayau yang menyiarkan gambar dengan Jelas antara Mursyidul Awam UMNO iaitu Mahathir dan Geng Yahudi nya George Soros tengah tergelak pecah - pecah perut tapi hari ini Zahid pulak yang menuruti jejak langkah Mahafiraun ini untuk menjadi Pencacai Yahudi yang baru.


Persoalan yang bermain disini ....apa kah yang di bincang diantara Zahid dan Ehud Barak? dalam alasannya pula katanya dia berbincang untuk mencari jalan menyelesaikan konflik antara Israel - Palestin tapi kenapa dia pulak yang kena pergi berunding bukan Anifah Aman sedangkan Anifah Aman adalah Menteri Luar dan Dia hanya Menteri Pertahanan?


Adakah kerana nak dapatkan tips bagaimana nak bunuh rakyat malaysia lagi?


Bagaimana boleh Zahid pergi berbincang dengan musuh - musuh islam?


Adakah ini suatu pengkhianatan yang harus di tutup atau Pemuda UMNO yang yang dah buta mata siapa sebenarnya yang jadi Pengkhianat dan pembelot pada Bangsa dan Tanah Air?

UMNO bukan sahaja Khianat malah UMNO hari ini keliru pada diri mereka sendiri hanya kerana nak menjaga kepentingan geng - geng algojo

Pada ketika demonstrasi dan Himpunan solidariti buat Mendiang Teoh Beng Hock di adakan yang membawa kepada penubuhan Suruhanjaya Siasatan kematian Mendiang maka Muncul lah Ketua Geng Algojo United Malays National Organisation Bahagian Ampang serta membawa seramai 50 orang penyokong - penyokong Beruk Afrika berhimpun untuk membantah Siasatan Ke atas SPRM sambil melaungkan - laungkan Slogan Jangan jadikan Malaysia Republik’
DAP, PKR, PAS prejudis, SPRM jadi mangsa’ persoalannya di sini apa "kejadah" mereka berhimpun untuk menyokong kezaliman yang telah di lakukan oleh SPRM


[2207-umnoampang-protest-1.jpg]Tapi Walau apa pun tindakan yang di lakukan oleh Ketua Geng Algojo ini bersama - sama Beruk - beruk Afrikanya segala nya amat jelas UMNO berada dalam keadaan serba salah.Masih ingat kah lagi kita dengan pada ketika Pemilihan Agung UMNO apabila SPRM campur tangan dalam isu Rasuah mereka bangun dan mencaci - cerca SPRM yang mahu membanteras Rasuah yang berakar Umbi semasa pemilihan tersebut,Masih Ingat kah lagi?

[sprm.jpg]

Tapi Hari ini?


UMNO bukan sahaja khianat malah menyiksa dan menzalimi bangsa sendiri,oleh itu tak payah lah Pemuda UMNO nak terlompat - lompat menyalahkan Anwar Ibrahim kerana Pemuda UMNO patut cermin dan diri sendiri siapa yang yang jadi Pengkhianat dan Pembelot kepada Bangsa dan Tanah Air.

No comments:

Semak Waktu Solat Dan Marilah Sembahyang..

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country: