Lagu Janji dicapati

Loading...

Tuesday, September 15, 2009

-Oiit ! Melayu Tak kenang Jasa dan masuk DAP pasal dah kena kelentong dek UMNO selama 52 tahun lah Booodooh!!



Apa nak kisah Wahai Datuk Noh Omar oii...aperrr...nak heran Orang melayu masuk D.A.P bukan haram pun di sisi Islam,bukan nya orang melayu buat Bom c4 pun,bukan nya orang melayu buat rumah pelacur import dari monggolia pun,jadi apa nak heran,apa nak marah, nak di kesalkan orang melayu nak masuk D.A.P kalau ada yang berpangkat ustaz lagi bagus,boleh lah nasihatkan atau beri penerangan lebih jelas kepada pemimpin - pemimpin DAP untuk terima hukum hudud dan yang paling jelas ialah strategi dakwah akan jadi lebih berkesan,Yang ketua geng algojo selangor nak bising - bising ape hal?


"Brader...gua nak bagi tau lu satu benda ! ada baik ORANG MELAYU SOKONG DAP DARI SOKONG GENG ALGOJO KERANA ALGOJO HANYA TAHU NAK MENYEMBELIH DAN MENIPU ORANG MELAYU SAJE...BUKANNYA NAK BELA ORANG MELAYU..."


ini terbukti jelas orang melayu dah naik menyampah dengan Algojo United Malays National Oraganisation.Apa buktinya lihatlah sendiri kepondanan geng - geng algojo terus mengkritik rakan sebantal mereka yang memerintah Pulau Pinang sebelum Tsunami politik 8 March khususnya Parti Gerakan yang terus - menerus meminggirkan Orang melayu di pulau pinang sehinggakan orangmelayu terus terpinggir tanpa di beri pembelaan.Walau sampai ke tahap itu pun algojo masih belum mahu menghulurkan sebarang usaha untuk mengembalikan hak orang melayu di pulau pinang tapi setelah Pakatan Rakyat mengambil alih tampuk pemerintahan barulah kita lihat berapa ramai beruk - beruk afrika terlompat - lompat memaki Lim Guan Eng yang di tuduh cuba menghapuskan DEB(Dasar Ekonomi Baru) di Pulau Pinang dan megerahkan sebilagan gengalgojo untuk berkelakuan seperti "Chimpanzee" sambil melaungkan hidup melayu! sedangkan sebilangan orang melayu Pulau Pinang memandang jijik akan perbuatan si Algojo itu...


kerana apa? kerana mereka tahu,mereka sedar selama 50 tahun DEB ini lah yang telah membunuh masa depan ekonomi orang melayu,akibatnya orang melayu terpinggir umpama merempat di negeri sendiri.Lihatlah di Pulau Pinang sebelum Tsunami politik 8 march khususnya kawasan penempatan orang - orang melayu yang begitu daif sekali.Kawasan perkampungan orang melayu di lupuskan begitu sahaja(Kampung Buah Pala bukan lah yang pertama) dan kalau ada pun hanyalah Perkampungan Melayu yang mempunyai kediaman mewah yang di miliki oleh ketua geng - geng algojo United Malays National Organisation.Geng Melayu algojo yang hidup penuh sombong dan bongkak dan bila tiba masa "Kuasa Demokrasi" berpihak kepada keputusan rakyat lalu mereka meronta - ronta yang mana kononnya orang cina telah merampas hak mereka padahal mereka lupa bahawa kebencian orang melayu Pulau Pinang telah sampai hadnya.
adakah di Pulau Pinang sahaja? Malah algojo menipu dan mengkelentong orang melayu dengan mendakwa DEB lah yang akan membawa masa depan pada orang melayu,lalu orang melayu percaya dengan kelentong demi kelentong yang telah di putar alam oleh geng - geng algojo khususnya Di Kuala Lumpur dan Di negeri Selangor.Lihatlah apa yang terjadi pada kampung - kampung melayu yang ada di sekitar Kuala Lumpur dan di negeri selangor.Lihatlah Kampung Chu badak,Kampung Melayu Ampang,Kampung Hidayah,kampung Berembang dan Rimba Jaya....apa kah yang terjadi? bangsa apakah yang mendiami kampung - kampung ini? bukankah mereka bangsa yang mana rata - ratanya terdiri dari orang melayu yang dah mula sedar diri telah tertipu dan terpedaya dengan kelentong - kelentong dan janji - janji penipu si algojo United Malays National Organisation.Berpuluh - puluh tahun mereka meletakkan kepercayaan pada algojo yang mana mereka yakin algojo akan menunaikan janji membela nasib mereka sebagai orang melayu,yang percaya yang algojo akan akan "membelai" mereka dengan penuh baik seperti bisikan membuai "Ketuanan Melayu", "Hak - hak keistimewaan Orang Melayu" dalam artikel 153 Perlembagaan Persekutuan.


Tapi pada keesokan paginya setelah mereka bangun dari tidur sambil mengesat - ngesat mata baru mereka sedar jentolak,penguatkuasan dan sejumlah besar Anjing - anjing FRU dan SB(Siput Babi) sedang mengelilingi teratak buruk tempat mereka berlindung hujan dan Panas dan bersedia untuk merampas dan memusnahkan tempat tinggal yang telah mereka di diami bersama anak isteri dari generasi ke generasi.Bermula dari itu baru Melayu sedar,melayu sedar dari mimpi "Ketuanan Melayu" sedar dari Mimpi "hak - hak istimewa orang melayu" sedar dari mimpi "Artikel 153" yang di buai lena dek sang algojo yang rakus,buas,tamak dan penipu besar.Baru mereka sedar siapa Pembela dan siapa Penipu,malah tak cukup dengan itu mereka canang pula dalam Media - media Kaki Pembohong Mereka seperti Utusan Melayau,Berita Hairan,The Star Wars,Guan Ming Daily Fan Kian Swa Lan Soii dan TV3 suku yang mana apa yang mereka lakukan itu adalah pembangunan demi kebaikan rakyat.Pembangunan Kondo yang akhirnya didiami orang asing dan bukannya orang melayu.


Pada ketika mereka merampas,memukul anak - anak melayu,algojo dengan kekuatan FRU dan SB - SB mengusir dan menghalau mereka dari kampung yang telah mereka diami selama berpuluh -puluh tahun tak ubah seperti ANJING ! manakala ketua - ketua algojo seperti Aziz Shamsudin dan Wak Botox sedang enak menikmati hidangan mewah tanpa menghiraukan tangisan dan penderitaan Rakyat yang telah mereka usir seperti anjing demi memenuhi kehendak mereka yang tamak haloba.







Sehingga kan mereka akhirnya mereka mengeluh dengan nada yang kesal seraya berkata dengan dada yang sebak "selama 50 tahun kita angkat dia(UMNO),kita Junjung dia,kita sangkakan dia akan bela kita? tapi ini yang kita terima" luah makcik tua sambil menitiskan airmata seraya memandang teratak buruknya yang telah di robohkan oleh MPAJ,FRU dan Polis .Akhirnya mereka percaya algojo yang selama ini mereka lihat sebagai ntan rupanya kaca yang menikam dada.Selama mana orang melayu telah tersayat dan tersiat hingga algojo sanggup mengeluarkan kenyataan dalam Media Penipu mereka seperti Utusan Melayau dan Berita Hairan yang mana Rakyat dah tak mengenang jasa pemimpin,bukan kerana tak tak mengenang tapi tak tahan lagi bila sang algojo sudah menipu,sudah merompak,dan mencuri hak rakyat.Apa lagi yang orang Melayu mahu percaya pada Algojo United Malays National Organisation apabila udah terang - terang di depan mata orang melayu Sang Algojo "Memotong Lidahnya" sendiri,memijak "slogan" nya sendiri dan "meludah" perjuangannya sendiri apa lagi yang orang melayu mahu percaya. Pada ketika algojo United Malays National Organisation menjual kuota ekuiti melayu dalam sektor awam,memansuhkan Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi yang menjadi tulang belakang kepada kemajuan usahawan - usahawan muda Melayu dan hanya berdiam diri apabila pejuang - pejuang bahasa seperti Sasterawan Negara A.Samad Said dan Datuk Dr.Hasan Ahmad di label kan sebagai "perosak negara" oleh pemimpin melayu seperti Bung Mokhtar Radin apabila tetap bertegas mahu mempertahankan bahasa melayu dalam subjek pembelajaran sains dan matematik.

Apabila terbongkar penipuan demi penipuan,skandal demi skandal yang telah di selindungkan dari rakyat melayu contohnya pembunuhan altantuya,pemecatan Ketua Hakim Tun Salleh Abbas,skandal perlantikan hakim yang di atur oleh V.K Linggam dan pengakuan Dr. Mahathir tetang penganiayaan keatas Anwar Ibrahim.Apakah Orang melayu akan percaya lagi ? apakah mereka akan percaya lagi setelah betapa busuknya taik - taik yang telah BN lemparkan pada orang melayu setelah di depan mata sendiri mereka lihat Algojo United Malays National Organisation tumbang buat kali ke -7 dalam setiap pertempuran politik.Tambahan pula baru - baru ini Tun Madey sendiri mengakui yang mana UMNO dan Barisan Nasional sudah tidak boleh di selamatkan lagi dari "Melingkup" kerana Tun Madey meramalkan UMNO dan Barisan Nasional akan menerima nasib yang sama dengan parti LDP di jepun,Parti buruh di U.K dan Parti Republikan di United States yang telah "penangan rakyat" yang menolak kepimpinan yang Rasis dan korup.Oleh itu jangan hairan,sedih atau pedih kerana ada orang melayu hari ini memilih DAP sebagai saluran politik pilihan selepas Parti keADILan Rakyat(PKR) dan Parti Islam Se-Malaysia(PAS) dan menjejaki pemimpin melayu dalam DAP seperti Ahmad Ton,Dr.Dzulkifli dan Allahyarham Ahmad Noor(Timbalan Pengerusi DAP),dan janganlah di tanya mengapa orang melayu tak kenang jasa tapi tanya diri algojo United Malays National Organisation sendiri apa yang korang kelentongkan pada melayu, apa yang telah korang rompak dari orang melayu dan cermin diri sendiri dengan keadaan yang tunggang langgang adakah melayu percaya akan selamat lagi bernaung di bawah payung United Malays National Organisation yang bocor lagi rabak.Jadi Algojo kena ingat ! bahawa mereka tak layak nak halang apa bangsa sekali pun dalam negara ini untuk menyertai walau apa jua jenis parti politik.Jadi Pada Datuk Noh Omar yang tak sedar diri tolong cermin muka tu balik.



"Hidung tak mancung,pipi pula tersorong - sorong"


"Pinggan tak retak,Nasi pula yang dingin"
"Orang dah tak Nak ,dia pula yang teringin"

Katakan Tidak ada Parti Yang Rasis

PERGI MAMPOS LAH UMNO !

No comments:

Semak Waktu Solat Dan Marilah Sembahyang..

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country: