Lagu Janji dicapati

Loading...

Wednesday, July 28, 2010

bila dua ekor MuNkEeE dah mula berembat

ini ialah Ayam Katik Jawa

Ini adalah berita tergempar yang paling best buat rakyat 1 selangor.bila dua geng jawa dah mula berkempen dalam dua kem yang berlainan maka strategitempur menjadi begitu bercelaru ,tak caya cuba baca dua kenyataan akhbar di bawah.

KERAJAAN SELANGOR UMPAMA RESMI AYAM : NOH - melalok

Noh Omar mengibaratkan kerajaan negeri Selangor seperti “ayam bertelur sebiji riuh sekampung” dalam mempromosikan keberkesanan pentadbirannya.
Beliau berkata, kerajaan negeri Selangor yang diterajui Parti Keadilan Rakyat (PKR) berbelanja lebih untuk promosi dan publisiti sehingga rakyat mudah terpengaruh.
"Kelemahan kita (Barisan Nasional) pula kurang buat promosi,” katanya.

TPM IBRATKAN PAKATAN RAKYAT BURUNG KAKAK TUA – mkini

Muhyiddin Yassin hari ini menyifatkan Pakatan Rakyat, terutamanya di Selangor, hanya pandai berkata-kata seperti burung kakak tua, manakala kerajaan negeri itu hanya pandai membuat janji tanpa memikirkan adakah janji-janji itu mampu ditunaikan atau sebaliknya

Cuba perhatikan yang mana berok afrika ni bukan datang dari team Mat Wak Din Freddie Krueger.Konpom berok ni datang dari team Mat Monggol.Cuba perhatikan Wak Di kata Selangor macam Kakak Tua tapi Berok ni kata Selangor macam ayam.


warghhh...kah...kah...kah....kah

Macam ni ke caranya geng United MuNkEeE nak rampas negeri selangor? nak berkempen bun tak sebulu sorang kata berok sorang kata MuNkEeE,sorang kata mangkuk sorang kata ayun,sorang kata kelentong sorang kata tak kasi kantoi.

Dua - dua ekor berok ni sama - sama jawa dah tak sehati sebulu,berembat tak habis - habis last - last selangor tak dapat putrajaya tergadai,menyeringai baboon kat zoo negara tergelak berdekah - dekah.




Warghhh!!! Kah...Kah...Kah...kah...kah..kah

Kesian Wak botox,kacau bilau,haru biru kepala hotak jadinya.hancuss harapan nak tawan selangor!

No comments:

Semak Waktu Solat Dan Marilah Sembahyang..

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country: