Lagu Janji dicapati

Loading...

Friday, October 16, 2009

-Algojo kini ber'keris' kontot dan "berkontol kontot"...siapa pulak yang dah memotongnya dan Bagi anjing makan????


ALGOJO BARU...ALGOJO YANG MAHUKAN PERUBAHAN
TERPAKSA AKUR DENGAN KELENTONG 1MALAYSIA - KERIS DAH KONTOT!

Apa mesej disebalik lambang ini? Adakah Algojo United Monkey of National Oldies mengalah serta membelakangkan Ketuanan Melayu semata-mata untuk 1Malaysia? Diakhir ucapan penangguhannya petang tadi, Najib begitu ceria dan bersemangat menceritakan kepada ramai tentang suatu peristiwa malam bersama Datuk Ishak; dimana mereka telah dikejutkan oleh satu dentuman sebutir bom . C4 kerr??????

Mat Monggol dengan megahnya memaklumkan beliau telah memeriksa sendiri ‘telor kontolnya’nya(telur Kontol belalainya) dan didapati masih tetap ada ditempatnya! Bukan main seronok para perwakilan bila mengetahui rupa-rupanya selama ini Najib memang ada ‘telor kontol’.Mereka sangka selama ini Bik Mama yang tolong simpankan! kah..kah..kah

Best jugak bila dapat tahu yang Mat Monggol masih ada ‘telor kontol’Sayangnya Arwah Altantuya tak sempat gigit tapi Bik Mama rasenya banyak kesempatan kah..kah..kah.Mat Monggol memberitahu bahawa natijah daripada cerita tersebut ialah, Kalau hendak menjadi pemimpin, seseorang itu mestilah berani! tapi yang aku pelik apasal kat penanti hari tu Algojo United Monkey of National Oldies jadi boleh Pondan sangat pulak??? Auww...auww..auwww!!!!!
tak pelah kalau algojo nak jadi Auww...Auwwww!! Auwww!!!! belajar dengan mama Juwie...Auww!!!! Auwww...Auwww!!!!!!

Tatkala Mat Monggol mengatakan demikian, para Monkey - Monkey Jantan, masing-masing sibuk nak "Check" "Kontol Belalai" sendiri .Bila mereka mendapati Kontol mereka masih ada, bukan main seronok mereka semua. Sebab itu kita boleh lihat bagaimana gegak gempitanya mereka Monkey - Monkey tu semua ! Kah! Kah! Kah! Ada 'telog Kontol' boleh jadi pemimpin! Itu kata Mat Monggol!~ Tapi kalau nak cakap pasal "tu" bila teringatkan Penanti aku rasa baik semua perwakilan Algojo potong jerr dengan pisau atau parang...Kontol dan Telog masing - Masing pas tu bagi anjing makan..Kah...Kah..kah...sian anjing tu belum makan lagi tuhh!!!!!

kah..kah..kah... Kontol Mat Monggol dah di gigit dek bik mama..kah..kah..kah...

Yang nak tergelak tu, Hamidah Osman, wakil rakyat Sungai Rapat itu pun ikut sibuk mencari ‘telog’ lalu mengadu kat Zambry keling : “Datuk ada telog lebih ke? Saya nak!”

“Aku mana ada ‘telog’!” Jawab Zambry berbisik. “ Kalau aku ada ‘telog’ tentu aku bubarkan DUN Perak ini! kalau kau nak tau anjing aku belum makan lagi?????” katanya lagi.Kah! Kah! Kah!

Walau bagaimana pun, rakyat Satu Malaysia kurang yakin dengan dakwaan Mat Monggol itu.Benarkah Mat Monggol masih ada ‘telog’ setelah terlibat dengan letupan misteri C4 ? oiitt!!! Mat Monggol C4 adalah lebih tak?

No comments:

Semak Waktu Solat Dan Marilah Sembahyang..

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country: