Lagu Janji dicapati

Loading...

Wednesday, August 26, 2009

-KEKALAHAN DI NERAKA KE - 7 : Tumbangkan Keangkuhan Geng Algojo UMNO/BN



rohaizat_loss

Jangan sedih Bro....tu la lain kali jangan suka kelentong orang

Kalau di Manchester No.7 adalah syurga tapi di sini,di Permatang Pasir yang permai ini adalah Neraka ke - 7 buat geng algojo United Malays National Organisation kerana tak menyangka kalah tipis di manek urai pasti akan bawa kemenangan di Permatang Pasir tetapi kekalahan dengan Majoriti 4000 undi menjadi kan Permatang Pasir ibarat neraka ke -7 buat mereka.SELAMAT DATANG KE WILAYAH ANWAR.
Setelah berhempas pulas dengan begitu hebat sekali dan menafikan bulan Ramadhan ini adalah bulan kemenangan umat islam dan kekalahan kaum musyrikin di dalam kisah perang Badar,Geng Algojo United Malays National Organisation akhirnya terduduk dengan PUKULAN SUARA RAKYAT di wilayah Anwar Ibrahim.Geng Algojo kena tahu dan faham penduduk Permatang Pauh telah di bangunkan oleh Mantan Timbalan Perdana Menteri Malaysia iaitu Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan begitu baik sekali,oleh itu tanyalah penduduk di Penanti,tanya lah penduduk di Permatang Pasir kebanyakan dari mereka tidak seperti penduduk di Batang ai kerana intelektual mereka telah di didik oleh tangan Anwar Ibrahim sendiri jadi mereka boleh membezakan yang mana satu baik dan yang mana satu buruk,mereka juga dah mengenal apa itu IT dan teknologi maklumat telah membuka mata akan kebenaran dan penipuan yang di lakukan oleh puak - puak geng algojo .Persoalannya mana janji geng algojo nak jadi kan Permatang Pasir sebagai "anak emas" sesudah jambatan emas di Manek Urai di bakar begitu sahaja.Apa kah geng algojo tak sedar yang calon mereka punya profile dan peribadi yang begitu buruk sekali,menipu orang dan dibatal kan lesen guamannya,tak mengaku punya 2 bini jadi ini yang menjadi penduduk Permatang Pasir bijak menggunakan fikiran yang waras apa orang seperti inikah yang hendak di jadikan pemimpin?
Jadi tak payah lah Calon geng algojo Rohaizat nak mengomel yang manaBeliau melahirkan rasa kecewa terhadap masyarakat Cina yang nampak jelas tidak menyokongnya.

Beliau juga kecewa kerana sebilangan penduduk di Permatang Pasir gagal memahami gagasan yang hendak dibawa oleh BN. Katanya, BN mahu memberi status anak emas kepada Permatang Pasir tetapi ia ditolak oleh pengundi.
Ini bukan kerana gagal memahami tapi berjaya memahaminya bro...sebab janji penipu geng algojo memang sesuatu yang dah jadi fitrah kepada amalan politik kepada Gerombolan United Malays National Organisation.Si Pemuda Algojo yang sepatutnya berkempen tapi ibuk nak cari hantu pocong,langsuir dan pontianak tapi akhirnya yang terjumpa cuma lah 14 ekor je.


Perlu diingat rakyat takkan pernah melupakan janji - janji penipu pemimpin geng algojo khususnya Mat Monggol yang berjanji nak kaji semula Akta Keselamatan dalam Negeri sehingga Sanggup menzalimi rakyat pada 1 Ogos yang lalu di Kuala Lumpur.Rakyat juga takkan dapat melupakan kelentong Wak Din Sembab yang berjanji nak mansuhkan Dasar PPSMI tapi memanjangkan tempoh hingga ke 2012 dan setelah itu Wak Din panjangkan lagi tempoh itu sampai 2017 dengan ini rakyat sudah merasa di perbodoh dan di permain - main kan oleh Ketua Geng Algojo United Malays National Organisation yang selalu memainkan jani - janji Penipu jadi jangan lah Rohaizat nak pertikaikn apa jua gagasan yang di katakan sebagai Penipu.


Syabas atas kemenangan ini

Jadi pada sesiapa yang tak sempat nak masak gulai itik tu tangguhkan lah dulu ada baik hantar pisang emas banyak - banyak ke surau dan masjid kerana tinggi simboliknya tu dari gulai itik

No comments:

Semak Waktu Solat Dan Marilah Sembahyang..

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country: