Lagu Janji dicapati

Loading...

Friday, November 27, 2009

Betul tak Cakap Aku!!! Gerenti ada MuNkeE jadi kaki bodek punya


Akhirnya MuNkeE - MuNkeE ini di temui juga.Tazkiah di ucapkan kepada mereka yang telah di'MuNkeE - MuNkeE"kan.LARANGAN SERTAI KURSUS BTN SEKAT KEBEBASAN PELAJAR : GPMS - mStar

Tindakan kerajaan Selangor melarang pelajar dari institusi pengajian tinggi milik kerajaan negeri menyertai kursus anjuran Biro Tata Negara (BTN) telah menyekat kebebasan pelajar dan tidak mendokong prinsip demokrasi, kata Pengerusi Gabungan Pelajar Melayu Semenanjung (GPMS) negeri, Mohd Faizal Mohd Salleh.

Beliau berkata kerajaan Selangor yang kononnya menyokong demokrasi sepatutnya membenarkan pelajar untuk duduk mendengar pula dari pihak yang lain.

"Jangan heret mereka ke kancah politik," katanya dalam satu kenyataan hari ini ekoran pengumuman mengenai larangan itu yang dibuat oleh Pengerusi Jawatankuasa Tetap Pendidikan, Pendidikan Tinggi dan Pembangunan Modal Insan Selangor Dr Halimah Ali semalam.Selain pelajar, penjawat awam negeri dan kakitangan anakanak syarikat negeri juga tidak dibenarkan menyertai program BTN berkuatkuasa serta-merta dengan alasan kononnya ia satu saluran doktrinasi politik Barisan Nasional.


TEPAT SEKALI MELALUI JANGKAAN AKU MEMANG AKAN ADA MANGKUK AYUN YANG AKAN MUNCUL PUNYA.WALAU APA PUN KU UCAPKAN TAKZIAH DI PAGI RAYA KORBAN INI KERANA ENGKORANG ANTARA YANG DI"MUNKEE - MUNKEE" KAN DEK GENG - GENG UNITED MUNKEE.WALAU APA PUN SEPERTI MANA YANG AKU CAKAP SEMALAM SUARA MUNKEE DI TAK PAYAH DI AMBIL PEDULI.
INI KERANA MANGKUK - MANGKUK AYUN NI TAK PAHAM DAN TAK TAHU APA YANG DI PERJUANGKAN DALAM GPMS NI SEBENARNYA.SEBAB PADA KETIKA SEBELUM AKU DI PECAT DARI GPMS MANGKUK - MANGKUK NI CUMA TUNDUK MEMBISU BILA KAMI SUARA KAN HAK MAHASISWA YANG TELAH DI CABUL OLEH A.U.K.U.


MANGKUK - MANGKUK AYUN NI JADI KUCING SAKIT BILA KERAJAAN MAHAFIRAUN PAKSA MAHASISWA UNTUK MENANDA TANGANI PEKELILING AKUJANJI.


MANGKUK - MANGKUK AYUN NI JADI KUCING SAKIT BILA SELURUH PERTUBUHAN MAHASISWA TERMASUK GAMIS,PKPIM,PPMUM,PMUIA,KARISMA,DEMA DAN BANYAK LAGI PERTUBUHAN MAHASISWA SEPAKAT MEMBANTAH A.U.K.U DAN PAKSAAN KEATAS SURAT PEKELILING AKU JANJI.


TAPI MANGKUK - MANGKUK AYUN BOLEH BERTUKAR MACAM TRANFORMERS MENJADI MENGHENTAM DAN MENGUSULKAN PEMECATAN AKU DARI EXCO GMPS SEMATA - MATA KERANA AKU MEMPERTIKAIKAN SENATOR SUHAIMI BABA (PRESIDEN KETIKA ITU) HANYA DUDUK, MAKAN TIDUR SAHAJA DALAM DEWAN NEGARA.

SETELAH LAMA JADI KUCING SAKIT KINI MANGKUK - MANGKUK TU BANGUN SEMULA.KU UCAPKAN TAKZIAH KEPADA YANG TELAH "MENJELMA" MENJADI MUNKEE.....

No comments:

Semak Waktu Solat Dan Marilah Sembahyang..

Prayer Times For 6 Million Cities Worldwide
Country: